Den Lille Vanvittige

Søg

Gå til indhold

OM DENNE SIDE

HVEM ER JEG
Jeg hedder Torben Petersen, og har samlet på kuriositeter i mange årtier. Det startede med de sedler der hang på alle arbejdspladser. Forskellige former for løjerlige opslag. Et par eksempler af klassikkerne fra Skurvognen, Fabrikshallen fra Værkstedet, i Baglokalet og Kontoret, illustrere meget godt min samling. Mange af dem var halv-sjofle, men harmløse. Det var jo en anden tid.

INTERNETTET
Så var det internettet blev opfundet, og min legeplads blev kraftigt udvidet. For hvert kuriosum der er vist på Den Lille Vanvittige, har jeg i snit, gennemset omkring 50 indslag, Med andre ord er det mine kriterier for kvalitet du bliver udsat for. Subjektivt? JA! Men det er hvad jeg synes, er en bevaringsværdig kuriositet.

FORMÅL
Sidens formål er at hygge om dig / mig og gøre os i godt humør, at ruste os, til at klare hverdagens stress og jag.
Samfundet kører af sted med 220 km/t. Her er det så, jeg synes vi skal
stoppe op, og slappe af et øjeblik, for at bevare overskuddet.

HVORFOR
Derfor er siden tilegnet den lille pause. Pausen i hverdagen pausen på jobbet og ikke mindst pausen i sindet. Det er meningen, du nu kan underholde dig i kaffepausen, mens du venter på et TV-program, eller svigermors ankomst / bortgang. Her er endog stof nok til en søvnløs nat.

INDHOLD
Indslagene på Den Lille Vanvittige er som nævnt udvalgt blandt mange tusinde, og de spænder vidt fra autentisk reportage, over satire, til komik og rent uheld. De er underfundige, de er rørende. De er stof til eftertanke, de er sindsoprivende. De er latterlige, løjerlige og vanvittige
.......Men aldrig ligegyldige........

BØR AFPRØVES
Efter 10 minutters klikken rundt på Den Lille Vanvittige, har du trukket på smilebåndet adskillige gange. Hvis ikke må du endelig sende mig en klage, for så skal der laves om.

FOR ALLE
Modsat mange andre lignende sider af denne art på nettet, kan denne også ses / bruges af børn og moderate muslimer.
Rigtig god fornøjelse med de forunderlige og
kuriøse museklik.

PS: Med alle de afbrydelser undervejs, kan du slet ikke huske, hvad du har læst. Men nu er pausen forbi.

Tiden går hold pause
Slet internettet

Retur til indhold | Retur til hovedmenu